#٢٧٠
بازدید: ٣٩۴٩
03 مهر 1392 - 05:51

هدفمندی يارانه‌ها از نگاه توليدکنندگان پروفيل UPVC

تاکنون يک ريال از يارانه صنعت در دور اول هدفمندی يارانه ها پرداخت نشده است

به گزارش بازار یو‌پی‌وی‌سی؛ حسين طوسي رئيس انجمن توليدکنندگان پروفيل يو پی وی سی در و پنجره ايران، با بيان اين مطلب و با اشاره به اينکه تاکنون يک ريال از يارانه صنعت در دور اول هدفمندي يارانه ها پرداخت نشده است، گفت: در مرحله اول هدفمندي يارانه ها، بخش صنعت فقط افزايش هزينه ها(سوخت، دستمزد و ...) را تحمل کرد.
وي ادامه داد: گازبهاي نازل صنايع چند برابر و حمل و نقل نيز دو تا سه برابر شده است، قيمت هر کيلووات برق نيز سه برابر و به همين ترتيب قيمت تمام شده بالا رفته و ضمن از بين رفتن حاشيه سود، توليدکنندگان پروفيل UPVC بسيار متضرر شده اند.
طوسي بار ديگر با توجه به اينکه چه بصورت نقدي و چه غير نقدي توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي، هيچ يارانه اي از دور اول هدفمندي يارانه ها دريافت نکرده اند، افزود: به دليل اينکه با اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها، صنعت پروفيل يو.پي.وي.سي از بين مي رود خواستار توقف اجراي فاز دوم تا تعيين تکليف اثرات آن بر واحدهاي توليدي هستيم.
به گفته رئيس انجمن توليدکنندگان پروفيل UPVC، در هدفمندي يارانه ها بحث افزايش قيمت حامل هاي انرژي مطرح بود که مانند تمام اقتصادهاي جهاني از مابه التفاوت اين افزايش براي بخش هاي مختلف توليدي کشور به منظور افزايش اشتغال زايي و ايجاد ارزش افزوده يارانه اختصاص داده شود در حاليکه متاسفانه اين اتفاق نيافتاده و افزايش قيمت ها به توليد تحميل شد.
وي در ادامه و با توجه به اينکه امکانات و تسهيلات بانک ها در حد صفر است و بانک ها سه قفله هستند، اضافه کرد: سياست هاي انقباضي و مشکل کمبود نقدينگي مانند ديگر صنايع، توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي را نيز آزار مي دهد.
طوسي ادامه داد: مطالبه قيمت ارز به نرخ روز از توليدکنندگاني که در گذشته ال.سي گشايش کرده و يا تسهيلات ارزي گرفته اند معجزه اي است که از هيچ صنعتي از جمله صنعت پروفيل UPVC بر نمي آيد.
اين مقام مسئول با اشاره به تلاطم نرخ ارز در ماه هاي گذشته در خصوص صدمات اين تلاطم ارزي به بخش صنعت و کسب و کار کشور، متذکر شد: به عنوان توليدکننده و بخش خصوصي همواره متقاضي ارز تک نرخي و شناور بوده ايم اما تغيير يک باره ارز در اثر تورم انباشته چندين ساله، منجر به ايجاد يک شوک عظيم براي توليد و صنعت شده است.
رئيس انجمن توليدکنندگان پروفيل UPVC اضافه کرد: نرخ ارز بايد بصورت مقطعي و طي هفت تا هشت سال قبل افزايش مي يافت و به نرخ اصلي مي رسيد تا مطلوب توليد و صنعت کشور باشد.
به گفته وي، بر اثر اتفاقات اخير در خصوص افزايش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملي، قدرت هزينه توليدکنندگان داخلي تا يک سوم کاهش يافت و هم اکنون توليدکنندگان به دليل اينکه به سه برابر نقدينگي بيشتر نياز دارند با کاهش توليد مواجه هستند.
در ادامه اين نشست، سيد محسن صفايي نايب رئيس اول هيات مديره انجمن توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي، گفت: هدفمند کردن يارانه ها ايده خوبي است و نخبگان زمان آن را تاييد کرده اند و به نظر مي رسد که دستيابي به اهداف مترقي دليل اجراي آن بوده است. اما به دليل اينکه قبل از اجراي هدفمندي يارانه ها زيرساخت هاي مورد نظر آن ايجاد نشد دور اول آن با شکست مواجه شد و بهتر است که به جاي اجراي دور دوم هدفمندي به فکر ايجاد زيرساخت ها و اصلاحات مرحله اول باشيم.
وي تاکرد کرد: چنانچه در شرايط فعلي فاز دوم هدفمندي آغاز شود بيشترين لطمه از اين اجرا به بخش صنعت و معدن کشور و مردم وارد مي شود.
نايب رئيس اول هيات مديره انجمن توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي، دستاورد اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها در شرايطي که محلي براي تبليغات عده اي خاص شود را منجر به گراني و فشار مضاعف بر مردم دانست.
صفايي همچنين با توجه به سياست هاي انقباضي بانک ها اضافه کرد که متاسفانه در شرايط فعلي چوب بدهي شرکت هاي دولتي به بانک ها را مردم و بخش صنعت مي خورند.
محمود صداقت نايب رئيس دوم هيات مديره انجمن توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي، نيز در اين نشست با بيان اينکه افزون بر 100هزار نفر در صنعت پروفيل يو.پي.وي.سي کشور اشتغال دارند، از مشکلات فعالان اين صنعت براي واردات مواد اوليه سخن گفت.
به گفته وي، مواد اوليه مورد نياز صنعت پروفيل UPVC به لحاظ وزني 20 تا 25درصد و از نظر ارزش 50درصد مي باشد.
صداقت، با توجه به اينکه هم اکنون توليدکنندگاني که معوقات بانکي ندارند مي توانند نسبت به اخذ تسهيلات بانکي اقدام و مواد اوليه مورد نياز را وارد کنند، تصريح کرد: با توجه به شرايط پيش آمده(تحريم ها، سيستم انقباضي بانک ها و افزايش نرخ ارز) بيشتر توليدکنندگان داراي معوقات بانکي شده اند و شرط نداشتن معوقات بانکي منجر به قفل شدن دوباره سيستم بانکي و آسيب به توليد شده است!
نايب رئيس دوم هيات مديره انجمن توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي، از چند برابر شدن نقدينگي سرگردان در اقتصاد کشور ظرف چند سال گذشته خبر داد و متذکر شد: متاسفانه اين پول ها به دليل اينکه صاحبان آن به دنبال سود و ارزش افزوده آني و زياد هستند جذب توليد و صنعت نمي شود و هر دفعه در يک بخش(ارز، سکه، مسکن، خودرو و ...) به تلاطم مي افتد.
وي ادامه داد: صاحبان اين سرمايه هاي سرگردان در برهه اي متوجه مواد اوليه مورد نياز صنعت پروفيل يو.پي.وي.سي در بورس شدند تا جائيکه آنها با حجم عظيم نقدينگي خود خريدهاي عمده انجام داده و مواد اوليه را در حقيقت انبار و احتکار و به قيمت هاي بالا به ما مي فروشند به دليل اينکه نقدينگي توليدکننده محدود است و نمي توانيم تمام نقدينگي را براي خيد سلف(مدت دار) مواد اوليه وارد بورس کنيم.
صداقت، خواب سرمايه توليدکننده براي خريد مواد اوليه از بورس را منجر به کاهش توليد دانست و اضافه کرد: بيشتر توليدکنندگان، مواد اوليه خود را بصورت روزانه يا هفتگي خريد مي کنند.
اين توليدکننده پروفيل UPVC، خواستار جلوگيري از سفته بازي و بازار سياه مواد اوليه صنعت پروفيل يو.پي.وي.سي شد و تاکيد کرد: بايد در شرايط کنوني مواد اوليه مورد نياز صنعت بدون واسطه در اختيار توليدکنندگان واقعي قرار گيرد.
بنابر اين گزارش، محسن آذري پور ماسوله از بازرسان انجمن توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي، با بيان اينکه هدفمندي يارانه ها بصورت ناقص و فکر نشده اجرا شد بطوريکه تاثيري که بخش صنعت کشور خواستار آن بود حاصل نشده است، بيان کرد: براساس مصوبه مهرماه 1387 دولت، قرار بود که 13هزار و 500ميليارد ريال از محل صرفه جويي توليد در وزارت نفت، به صرفه جويي انرژي در ساختمان ها از جمله تعويض پنجره هاي يو.پي.وي.سي اختصاص يابد.
وي ادامه داد: در صورت اجراي اين مصوبه دولت، شاهد اقدام اساسي و هم جهت با قانون هدفمندي يارانه ها مي بوديم چراکه هم شکل گيري استاندارد مصرف انرژي در زندگي مردم، هم کاهش مصرف انرژي(بهتر بگوييم بهينه سازي مصرف انرژي) و از همه مهمتر پويايي بخش صنعت کشور را در پي داشت.
آذري پور تاکيد کرد: براي اجراي موفقيت آميز فاز دوم هدفمندي يارانه ها بايد طرح هاي اين چنيني که به رغم وجود مصوبه دولت ابتر مانده است، اجرايي شود.
وي با بيان اينکه صنعت ساختمان به دليل جمعيت جوان و گستردگي کشور داراي مزيت نسبي براي توسعه صنعتي کشور است، متذکر شد: با توجه به اين مزايا، صنعت پروفيل ايران مي تواند نه تنها در خاورميانه، بلکه به قطب تامين کننده مقاطع پليمري براي قاره آسيا تبديل شود.
بازرس انجمن توليدکنندگان پروفيل UPVC، خواستار نگاه بلند مدت براي حل مشکلات بخش صنعت و اقتصاد کشور شد تا بتوانيم يک درآمد سرانه ملي پايدار و مناسب ايجاد کنيم.
يادآور مي شود که ظرفيت اسمي توليدکنندگان پروفيل يو.پي.وي.سي کشور افزون بر 150 هزار تن است که با طرح هاي توسعه اي شرکت هاي موجود اين ظرفيت 200هزار تن مي باشد. همچنين نياز سالانه کشور به پروفيل UPVC، حدود 80 هزار تن مي باشد و حجم فعلي توليدکنندگان داخلي 60هزار تن است.

منبع: خبرگزاری موج

شرکت آلوم‌جام در پنجمین نمایشگاه صنعتی‌سازی ساختمان شرکت آلوم‌جام در پنجمین نمایشگاه صنعتی‌سازی ساختمان
نمایشگاه صنعتی‌سازی ساختمان با حضور آلوم‌جام برگزار شد ...
بازدید: ۴٢٢٢
دیاکو کیش؛ نماینده انحصاری پروفیل یونی وین دیاکو کیش؛ نماینده انحصاری پروفیل یونی وین
كارخانه توليد پروفيل‌های يونی وين در سال 1993 ميلادی در تركيه تأسيس شد ...
بازدید: ٩٨۴٩
مشخصات فنی یراق‌ آلات درب مشخصات فنی یراق‌ آلات درب
بررسی یراق آلات مربوط به سیستم های مختلف درب ...
بازدید: ١٠٣١۶

SecImgSes



تبلیغات در بازار آنلاین درب و پنجره نرم افزار ercom طراحی پنجره upvc پروفیل آورتا آماج صنعت
تعویض پنجره قدیمی بدون تخریب تعویض پنجره قدیمی بدون تخریب
تولید درب و پنجره upvc دوجداره و تعویض پنجره های قدیمی با پنجره های upvc دوجداره بدون تخری
- بازدید: ١٠٢۶
افتتاح فروشگاه آکام صنعت افتتاح فروشگاه آکام صنعت
فروشگاه آکام صنعت فروش انواع پروفیل و یراق آلات و ماشین آلات
- بازدید: ۶٣٢
معرفی مهسان صنعت به‌عنوان عاملیت فروش پروفیل آبایان معرفی مهسان صنعت به‌عنوان عاملیت فروش پروفیل آبایا
مهسان صنعت به‌عنوان عاملیت فروش پروفیل آبایان معرفی شد.
- بازدید: ٨١٧
مطالب تصادفی
انواع شیشه دوجداره انواع شیشه دوجداره
توضیحاتی در مورد انواع مختلف شیشه و کاربرد آنها در بخش های مختلف ساختمان ...
بازدید: ١۵٩۴۴
PVC پلی ونیل کلراید PVC پلی ونیل کلراید
PVC یکی از اعضای خانواده پلیمرها و کوپلیمرها است که دارای گروه مشترک ونیل می‌باشد ...
بازدید: ۶٢۵١
اختراع یراق دو‌حالته Easy Touch در ایران اختراع یراق دو‌حالته Easy Touch در ایران
طراحی و اختراع یراق‌آلات دوحالته Easy Touch جهت دسترسی آسان به دستگیره پنجره ...
بازدید: ۴٩٧٢

اخبار شرکت ها
:: ورود کاربران


عضویت
کلمه عبور جدید
:: مجوزهای اخذ شده

logo-samandehi

:: سایت‌های ویژه
مطالب تصادفی محتوایی
مراحل تولید پنجره دوجداره upvc مراحل تولید پنجره دوجداره upvc
مراحل ساخت و تولید پنجره دوجداره upvc به همرا عکس ...
بازدید: ١۵۶٩۴
ایران بزرگترین بازار پروفیل «یو پی وی سی» در خاورمیانه ایران بزرگترین بازار پروفیل «یو پی وی سی» در خاورمیانه
مدیر دفتر پروفاین در ایران گفت: ...
بازدید: ٧٣۴٨
انواع شیشه دوجداره انواع شیشه دوجداره
توضیحاتی در مورد انواع مختلف شیشه و کاربرد آنها در بخش های مختلف ساختمان ...
بازدید: ١۵٩۴۴